La Pobla de Lillet enceta la Festa Major de Cinquagesma amb un concurs de balcons engalanats

La tradicional Dansa de Falgars clourà un cap de setmana llarg ple d'actes

Redacció
02 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:40h
A partir d'aquest divendres i fins dilluns 5 de juny, la Pobla de Lillet viurà, com cada any, la seva Festa Major de Cinquagesma. Una festivitat que tindrà com a element nou el primer concurs d'engalanar balcons, que estarà en marxa del 2 al 5 de juny, i que entregarà premis del jurat i popular als balcons més ben guarnits, de la mà de l'Associació La Brama. Una festa que, com és habitual, tindrà el tret d'inici aquest divendres, i que comptarà, també, amb la inauguració de l'exposició d'art de Llorenç Casas Anfruns al Castell de la Pobla.

La festa continuarà dissabte. A les 16.30 hores s'organitzarà el Gran Festival Infantil al Saló la Flor amb l'espectacle de circ "Desencaixats" i, a les 23.30 hores, el mateix local s'omplirà de ball, gresca i festa karaoke, amb final de nit a càrrec dels punxadiscs Xandris Brother's. 

Diumenge a les 12.30 hores serà el torn de la ballada de sardanes a la plaça de l'Ajuntament amb la Cobla Pirineu. I a la tarda, concert, berenar i ball de gala amb l'orquestra Montecarlo. La Festa Major, finalment, acabarà dilluns amb una cercavila a les 10.00 del matí del Santuari de Falgars, missa a les 12.00 amb cantada de goigs a la Mare de Déu, i el tradicional llevant de taula a les 13.00 hores. Per acabar, a les 17.00 de la tarda es ballarà la Dansa de Falgars i, a continuació, les corrandes i les sardanes tancaran la celebració del poble. 
 

Consulta tots els actes

Arxivat a