Els berguedans Lluís Mas i Manel Fernández, segons al ral·li Empordà

La competició era puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt

Redacció
29 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:26h
El vehicle dels berguedans al Ral·li Empordà
El vehicle dels berguedans al Ral·li Empordà | Ígor Díez
Els berguedans Lluís mas (pilot) i Manel Fernández (copilot) han aconseguit la segona posició del podi dins del grup H10, al mític ral·li Empordà, que se celebrava aquest cap de setmana a la població gironina de La Bisbal d'Empordà (el Baix Empordà), en la seva 32a edició. Ho han fet amb un BMW M3 E30, competint amb més de 100 equips, que s'han repartit en les diferents categories. 

Aquest ral·li és històric i conegut per passar per diferents trams que havien estat puntuables pel Campionat del Món. En concret, constava de tres zones cronometrades que es repetien una vegada; La Ganga, Santa Pellaia i els Àngels. En aquesta edició, els seus resultats puntuaven pel Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt.

Pel que fa a l'equip berguedà, segons han informat, han seguit una estratègia prudent, de començar la prova de forma conservadora, i poc a poc anar pujant el nivell. D'aquesta manera, no ha estat fins a la segona meitat, quan han atacat més fort, rebaixant els temps de manera considerable, i aconseguint aquest bon resultat, que els permetrà continuar lluitant pel títol en la seva categoria.