L'Ajuntament de Puig-reig inaugura una plaça Nova més segura i remodelada

El nou punt cèntric del poble inclou un parc infantil dissenyat per Pilarín Bayés

Redacció
26 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:22h
L'alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, amb diversos regidors i el nou parc al darrere.
L'alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, amb diversos regidors i el nou parc al darrere. | Aida Morales
L'Ajuntament de Puig-reig inaugurarà les obres de la plaça Nova aquests propers dies per Festa Major. Segons ha explicat l'alcalde, Josep Maria Altarriba, es tracta d'una inversió necessària, que s'ha pogut finançar al 100% a través de les meses de concertació de la Diputació de Barcelona, i que ha pujat a prop de 300.000 euros. 

En aquest pressupost, a més, ha explicat, també s'ha pogut encabir un nou parc infantil pensat per a nens petits i inspirat en el conte de la Caputxeta Vermella, amb il·lustracions de Pilarín Bayés que, aproximadament, ha tingut un cost d'uns 15.000 euros. A més, s'ha col·locat una barana per impedir que els més petits tinguin accés a la carretera i, en els propers dies, també s'instal·larà un altre element de seguretat a la paret que envolta la plaça i a sobre de l'antiga biblioteca, per tal de minimitzar el risc de caiguda. 

Amb aquestes obres, doncs, s'ha pogut anivellar el terreny, adaptant-lo amb millores de mobilitat, amb dos espais diferenciats. Unes millores que s'aprofitaran sobretot durant aquesta Festa Major, ja que serà on es col·locarà l'envelat 2.0.
Arxivat a