Estudiants d’Alemanya visiten Berga, acollits en intercanvi pels del Serra de Noet

Els estudiants de Berga van visitar la ciutat alemanya el passat mes d'abril

Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:56h
Intercanvi a l'Institut Serra de Noet de Berga.
Intercanvi a l'Institut Serra de Noet de Berga. | Institut Serra de Noet
Diversos estudiants de la ciutat alemanya d’Schrobenhausen han visitat aquesta setmana Berga, acompanyats i acollits pels alumnes de 4t d’ESO de l’optativa d’alemany de la Secció d’Institut del Serra de Noet. Una segona part de l’intercanvi que ja van iniciar els berguedans el mes d’abril, quan van viatjar fins al país germànic, ha informat el centre. 

Durant aquesta setmana, doncs, els alumnes alemanys han realitzat tot un seguit de visites per conèixer Catalunya i la seva llengua. De fet, els estudiants dels dos centres realitzen un treball conjunt, que conclourà amb la publicació d’una revista que recull les notícies que els mateixos alumnes han elaborat entorn de les visites. 

Entre els recursos que han visitat els estudiants d’Alemanya hi ha el centre històric de Berga,  la festa de Temps de Flors de Girona, la visita de la Catedral, el barri gòtic, el passeig de Gràcia, el port, les Rambles o la Sagrada Família de Barcelona, i també han fet una passejada per Sitges. 

Segons l’Institut Serra de Noet, la visita i l’intercanvi ha estat una activitat “especialment enriquidora” per als alumnes de Berga, que han pogut conviure i practicar l’idioma, així com conèixer moltes més coses del país germànic. 
Arxivat a