SORTEIG de dos dorsals dobles per a la Swimrun La Baells, la primera de muntanya de Catalunya

La prova es disputarà al Berguedà el proper 10 de juny

Redacció
25 de maig del 2017
Actualitzat el 26 de maig a les 14:08h
Neixen les Fly Running Series
Neixen les Fly Running Series | Fly Running / Oriol Batista
El proper dia 10 de juny se celebrarà a l'embassament de La Baells la primera swimrun de muntanya de Catalunya. Serà amb sortida de Vilada, per a aquells esportistes que vulguin endinsar-se en el món del trail polivalent, combinant el córrer amb la natació.

Lluny del mar, aquesta prova es disputarà en un dels espais més singulars de la comarca del Berguedà, endinsant-se en l'espai d'interès natural de la Serra de Picancel, sota la mirada del Pedraforca i al llarg de 22 quilòmetres i 935 metres de desnivell positiu. 

NacióBerguedà i NacióMuntanya sortejarà dos dorsals dobles per poder participar de manera gratuïta en aquest esdeveniment. Si vols optar a tenir-ne un, ho pots fer omplint el següent formulari:




- Per participar al sorteig dels dos dorsals per a les les Fly Running Series cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic i telèfon al formulari superior.
 
- Cada participant optarà només una vegada a la inscripció sortejada. En aquest cas, es podrà optar a aprofitar el dorsal doble, o a participar-hi de manera individual.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dia 31 de maig a les 12.00 hores
  
- Un cop fet el sorteig, la direcció de NacióBerguedà o NacióMuntanya contactarà per telèfon amb els dos guanyadors. Si a la segona trucada no es respon, es perdrà el dret a gaudir de la inscripció i es contactarà amb d'altres participants.
 
- El nom del guanyador o guanyadora definitiu es farà públic el 31 de maig.

- El guanyador/a haurà de facilitar el seu DNI i se li comunicarà com ha de formalitzar la inscripció.
 
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de NacióBerguedà i NacióMuntanya. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.