Guardiola de Berguedà actualitza la seva cartografia urbana

La Diputació de Barcelona lliura el nou document a escala 1:1000

Redacció
23 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:50h
Guardiola de Berguedà
Guardiola de Berguedà | DipuBcn.
Guardiola de Berguedà ja compta amb un nou document per planificar i gestionar la seva cartografia. Ha estat de la mà de la Diputació de Barcelona, que ha actualitzat la cartografia topogràfica urbana escala 1:1000, per afavorir el desenvolupament de les competències municipals bàsiques i facilitar el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre, les xarxes de serveis i els equipaments. 

A Guardiola s’han cartografiat un total de 237 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del municipi. El treball està realitzat a partir de les fotografies aèries que es cartografien amb tècniques fotogramètriques i treball de camp, i està estructurada en sis fitxers que inclouen l’altimetria, planimetria, toponímia, model digital d’elevacions, vialer i model digital del terreny, d’acord amb la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya. 

Aquesta cartografia topogràfica urbana 3D escala 1:1000 v 2.2 es lliura en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i sistema de referència ETRS89.