La berguedana Clàudia Sabata, subcampiona d'Espanya de Curses Verticals en promesa

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC aconsegueix diveses medalles

23 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:49h
Membres de la Selecció Catalana
Membres de la Selecció Catalana | Col. Fernando Rosa
L'atleta de Berga i sòcia dels Mountain Runners del Berguedà Clàudia Sabata s'ha proclamat, aquest cap de setmana, subcampiona d'Espanya de Curses Verticals en categoria promesa femenina. Ho ha fet amb un temps de 50 minuts i 49 segons, sumant una de les nou medalles que la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha aconseguit.

Aquesta cursa es va disputar a Arredondo (Cantàbria), amb la participació de diversos atletes. Pel que fa al Berguedà, el soci del mateix club Jan Margarit també va aconseguir una medalla fora de la disciplina de la selecció, mentre que l'avianesa Maria Beringues, dels Mountain Runners, va quedar a un pas del podi de la categoria femenina júnior, amb la quarta plaça.

Una Selecció de medalles

L'atleta de La Molina Club d'Esports Pere Rullan, per altra banda, es va proclamar subcampió d'Espanya de Curses Verticals en categoria absoluta, amb un temps de 36 minuts i 13 segons, a un minut de distància del guanyador de la cursa, Íñigo Lariz, i pocs segons abans del tercer, Mikel Beunza.

Una cursa competitiva, de 1.010 metres de desnivell positiu en 2,7 quilòmetres i una pendent mitja del 37%, en què, a part dels berguedans, Adrià Duarri (CE Súria) va aconseguir la plata en categoria júnior masculina, Montserrat Moya (CE Esquirol) un altre segon lloc en júnior femenina, la de bronze de Laia Aguilar (CE Calldetenes), la d'Arnau Cases (Espot Esquí Club Valls d'Àneu) en cadet masculina, la de Jana Aguilar (CE Calldetenes) en cadet femenina; la d'Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) en promesa masculina, i la de Gisela Carrion (Els Xulius Centre Social Ribet), també en aquesta categoria.