El Berguedà fa força contra l’homofòbia i inicia una campanya per estimar sense diferències

Els actes s’allargaran fins el proper 28 de juny, Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBI

Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:53h
El Consell Comarcal del Berguedà ha donat el tret d’inici, aquest dimecres, a la campanya “Estimar sense diferències” per la igualtat de tracte i la no discriminació per motius de diversitat sexual, afectiva i de gènere. Ha estat coincidint amb el Dia Internacional contra l’Homofòbia, i s’allargarà fins el proper 28 de juny, Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBI. 

En el marc d’aquesta campanya, el Consell convida tothom a compartir, a través de les xarxes socials, el cartell i la imatge del cor amb els colors de l’arc de Sant Martí amb l’etiqueta #estimarsensediferències. A més, també es repartiran prop de 300 cartells en format paper i prop de 500 xapes. Diferents ajuntaments, per altra banda, com ara el de Puig-reig i Gósol penjaran la bandera durant les dues dates commemoratives. 

Durant aquest temps, a més, diversos consistoris realitzaran activitats, des d’un cinefòrum fins a un conta contes per a la coeducació, o activitats de sensibilització amb les AMPEs. A nivell de secundària, per altra banda, s’ha reeditat una guia breu sobre diversitat afectivosexual “Obrim els ulls a la diversitat sexual i de gènere”, confeccionada conjuntament entre el Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Berga  i que s’ha enviat a tots els centres educatius de la comarca, en format digital, com a eina i recurs educatiu.