Cinc equips de futbol-7 van disputar l'última trobada benjamí del Consell Esportiu del Berguedà

Hi van participar membres del C.F. Sant Llorenç de Morunys, C.F. Puigcerdà, escola Santa Ma d’Avià, C.F. Calders i A.S.S. Guardiolenca

Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:06h
Trobada de Futbol 7
Trobada de Futbol 7 | Consell Esportiu del Berguedà
Cinc equips de futbol-7 van disputar, el passat dissabte 13 maig, l'última trobada de futbol-7 en categoria benjamí que organitza el Consell Esportiu del Berguedà. Aquesta es va fer a Sant Llorenç de Morunys (el Solsonès), amb desenes de nens i nenes dels clubs C.F. Sant Llorenç de Morunys, C.F. Puigcerdà, escola Santa Ma d’Avià, C.F. Calders i A.S.S. Guardiolenca. 

Segons el Consell Esportiu, tots els participants van poder jugar a futbol, fomentant el bon clima, el companyerisme i el gaudi de l'esport. 

Les properes activitats seran la final de futbol-7 de pre-benjamins el dia 20 de maig a Sant Jordi de Cercs, la cursa d'orientació de Guardiola de Berguedà el 21 de maig, la trobada de mini voleibol el 27 de maig a Sant Jordi de Cercs, el 4t i últim torneig d'Escacs de Berga el 28 de maig, i la festa de fi de curs del 24 de juny a la piscina municipal d'Avià.