El berguedà Àlex Hernández, tercer a la Copa d'Espanya d'Escalada de Dificultat

La Selecció Catalana s'emporta diverses medalles

Redacció
15 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:51h
Podis catalans a la Copa d'Espanya d'Escalada de Dificultat
Podis catalans a la Copa d'Espanya d'Escalada de Dificultat | FEDME
El berguedà Àlex Hernández ha aconseguit la tercera posició a la Copa d'Espanya d'Escalada de Dificultat, que ha finalitzat aquest cap de setmana amb l'última prova al rocòdrom Dock39, a Saragossa. En aquesta, Hernández ha finalitzat tercer, aconseguint els punts necessaris per assolir, també, la medalla de bronze a la final general absoluta, per darrere de Javier Cano i del català i membre de la Selecció Catalana d'Escalada Esportiva de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Ramon Julián. 

A la final, el berguedà ha aconseguit 167 punts, per sota de Cano (180) i Julián (280). Una copa que ha tingut un considerable nombre de podis catalans, ja que Francis Guillen (CE de Sant Quirze) s'ha proclamat subcampiona, aconseguint la plata en dones. 

De la Selecció Catalana, l'equip que ha participat a Saragossa ha estat conformat per Francis Guillen (CE de Sant Quirze), Marta Palou (CE Ascensiones Guiadas), Helena Alemán (GM Sant Llorenç) , Olivia Marsella (UE Sabadell), Rut Casas (GE Manlleu), Ramon Julián ‘Ramonet’ (GE Manlleu), Àlex Hernández (CE Berguedà), Guillem Monsech (CE Alpicat), Pol Palau (AE Deu Dits), Chaiyà Garcia (CE Reddis), Pol Roca (CE de Sant Quirze) i Simón Padin (CM Sant Cugat). Han acompanyat a l’equip, el seleccionador català, Jordi Batalla, i el director tècnic de la FEEC, Marcial Alemán.

Per altra banda, l'escalador berguedà ha sumat un altre triomf. En aquest cas, ha estat el millor en categoria sub 20 masculina, on s'ha emportat l'or.