Berga ja té skatepark

El projecte del Consell d'Infants situat al Parc del Lledó ha costat més de 46.000 euros

per Redacció, 30 d'octubre de 2014 a les 19:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Skatepark situat al Parc del Lledó de Berga Foto: Ajuntament de Berga


El projecte del Consell d'Infants de la ciutat, l'skatepark del parc del Lledó de Berga, obrirà les seves portes a tothom a partir de la tarda d'aquest divendres, quan s'inauguraran les instal·lacions.


Aquest projecte respon a una de les mancances que els alumnes de 5è i 6è de primària de Berga van detectar en l'últim procés participatiu. Per això, i després que aquests plantegessin la proposta, l'Ajuntament va dedicir tirar endavant aquest espai polivalent que és apte per a tothom i que ha tingut un cost de 46.550 euros, pagat a través d'una subvenció de la Xarxa de Governs Locals. De fet, l'espai també compta amb una normativa que han redactat els mateixos consellers i que regula aspectes de seguretat i de manteniment.

La inauguració comptarà amb membres del Consell d'Infants, els joves assessors del projecte Roger Mateos, Ignasi Pascual i Sergi Esquerra, i l'ambientació del PD Reber Events, que posarà música durant l'acte.

Sobre l'skatepark

L'skatepark és de formigó i té una forma similar a la de l'estany artifical existent. La seva profunditat puja i baixa segons el disseny del bowl, tots els paviments horitzontals s'han formigonat amb fressat mecànic i els no horitzontals -les parets- amb formigó projectat lliscat manualment. Entre les arestes d'intersecció s'ha col·locat un tub metàl·lic, i també hi ha tres mòduls per practicar la modalitat street. 

 

Participació