Els Castellers de Berga actuen per primera vegada a Terrassa amb una vintena de refugiats

Els de la camisa blau marí descarreguen el segon 5 de 7 de la temporada

Redacció
14 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:32h
Els Castellers de Berga han actuat aquest dissabte per primera vegada a Terrassa amb la colla local, els Minyons de Terrassa. Ho han fet en una diada doblement especial. Primer, perquè han pogut fer castells a la plaça Vella, una localització on s'hi han escrit "grans pàgines de la història", han indicat. I en segon lloc, perquè han actuat acompanyats d'una vintena de refugiats que, des de finals de l'any passat, es troben allotjats a l'alberg de Berga. D'aquesta manera, han dit, els refugiats han pogut veure i viure d'aprop aquest element característic de la cultura popular catalana. 

A Terrassa, els de la camisa blau marí han actuat en el marc de la Fira Modernista de Terrassa. Allà han descarregat un 4 de 7, un 3 de 7 i un 5 de 7, finalitzant la diada amb un pilar de 5 i dos pilars de 4. En aquest cas, han recordat, el 5 de 7 ha estat el segon que han descarregat aquesta temporada, en una "bona actuació", on s'ha pogut mantenir la línia traçada a Navàs i a Berga fa 15 dies. 

Per la seva part, els Minyons de Terrassa han signat una molt bona actuació, descarregant un 5 de 8, un 2 de 8 amb folre i un 7 de 8, acabant amb un pilar de 6. 
 

Els Castellers de Berga actuant a Terrassa. Foto: Castellers de Berga