PATUM

Les obres a la Casa de la Patum de Berga començaran dilluns vinent

El Patronat de la Patum informa de l'inici de les obres

per Redacció, 13 de maig de 2017 a les 10:47 |
Estat habitual de la Casa de la Patum | Ajuntament de Berga
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les obres per arreglar la teulada i acabar amb les goteres i humitats que hi ha a la Casa de la Patum començaran el proper dilluns 15 de maig, segons han informat els responsables de l'Ajuntament de Berga a la reunió del Patronat de la Patum que s'ha realitzat aquest divendres al vespre. 

Amb aquesta actuació, doncs, es preveu que les comparses puguin tornar a gaudir d'un espai segur i de confort, després que fa uns mesos haguessin hagut de ser traslladades al soterrani del consistori, ja que a l'edifici de la Casa de la Patum podien veure afectat el seu estat de conservació. De fet, en l'última reunió del Patronat, es va informar que les pluges les havien posat "en seriós perill", i també es va recordar que l'edifici tenia un problema de tèrmits que s'havia de resoldre. 


Segons es va informar prèviament, la millor opció era realitzar una inversió de 16.000 euros per a la reparació de la teulada, que es preveu que sigui que la es portarà a terme en els propers dies. 

 

Participació