Montclar fa valer el seu paisatge i patrimoni amb una caminada aquest diumenge

L'activitat començarà aquest diumenge a les 8.00 del matí i acabarà amb un gran esmorzar

Redacció
12 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:04h
Interior del poble de Montclar
Interior del poble de Montclar | Wikicommons / Jordi D.A.
Montclar torna a fer valer el seu extens terme municipal, en al caminada popular que s'organitzarà aquest proper diumenge 14 de maig, per tal de descobrir el seu encant, paisatge i senders. Una caminada de descoberta, organitzada pel consistori, i on es convida veïns, visitants i aventurers a participar.

Enguany se seguirà una sendera que portarà fins al cingle de Montclar a la pedredissa font de la Rovira. A continuació, aquest camí s'enfilarà fins un dels llocs més bonics i de més talaia del disseminat, l'abandonada casa de la Torra. Els senderitstes, llavors, podran fer camí cap a Sant Ponç, per anar a raure després a la Codina, pedra i senyal per començar la davallada cap a Sant Quintí. Després d'una bona pujada fins a prop de Canudes, i tot passant per les canals de Torregassa, encetaran l'antic camí de la vila que retornarà els participants fins al poble, on els esperarà un reconfortant tast de pèsol negre amb rosta i vi. 

Les inscripcions d'aquesta caminada seran a les 7.30 del matí, mentre que l'hora de sortida serà a les 8.00. En total, un recorregut de 15 quilòmetres i 400 metres de desnivell, que tindrà un preu simbòlic de 8 euros per als adults i 5 per als menors de 15 anys. A més, els menors de 5 anys ho tindran gratuït. Aquesta inscripció inclou quatre avituallaments, l'esmorzar de forquilla típic de Montclar i un obsequi de record. 
Arxivat a