Més de 500 alumnes del Berguedà ompliran Berga amb 35 cooperatives

El Mercat de Cooperatives serà el proper 20 de maig durant el matí

Redacció
11 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:01h
Mercat de Cooperatives del Berguedà
Mercat de Cooperatives del Berguedà | ADBerguedà
Un total de 525 alumnes de 25 centres del Berguedà ompliran la capital de la comarca amb 35 projecte emprenedors i cooperatives el proper 20 de maig durant el matí. Serà en el marc del ja tradicional Mercat de Cooperatives que organitza l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, gràcies a la col•laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Berga. 

Aquest és l’últim pas dels projectes de primària i secundària Cultura Emprenedora a l’Escola i Empresa Jove Europea, en què hi participen 17 escoles de primària d’11 municipis del Berguedà, 37 professors i 7 instituts de quatre municipis. En total, un projecte transversal i multidisciplinari que implica 47 docents, i que busca treballar competències i valors com el treball en equip, l’expressió oral, la iniciativa en la presa de decisions, l’autonomia, la cooperació entre alumnes i professors, i el contacte amb empreses, entitats socials i ONGs, entre d’altres. 

En el cas de primària, la cooperativa es treballa des de diferents matèries escolars de forma transversal, per exemple, el càlcul dels costos i preus de venda dels productes, així com la presentació davant dels ajuntaments. En el cas de secundària, la cooperativa se centra en una sola assignatura, adaptada a obligatòria o optativa depenent de cada centre, i es col•labora puntualment des d’altres assignatures del centre.

Arxivat a