Jan Margarit, dels Mountain Runners de Berguedà, guanya la cursa curta del Trail Cap de Creus

Uns 800 corredors participen en les dues modalitats de la primera prova de les Missionx3

Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:27h
La Trail Cap de Creus es disputa entre un espectacular paisatge.
La Trail Cap de Creus es disputa entre un espectacular paisatge. | Josep M. Montaner
La promesa de combinar el cel i el mar s'ha tornat a complir, aquest cap de setmana, a la sisena edició de la Trail Cap de Creus, la primera prova de les Missionx3, que s'ha omplert amb uns 800 corredors, en les seves dues modalitats, i que s'ha pogut disputar amb un temps de luxe, entre l'aroma marí i de plantes aromàtiques que han acompanyat camins i corriols a prop del mar. 

Aquesta estava composta per una cursa marathon de 44 quilòmetres i 2.220 metres de desnivell positiu, i d'una trail més curta, de 24 quilòmetres i 1.200 metres. Dos esdeveniments d'alt voltatge, en què els participants han pogut gaudir de l'espectacularitat de dos itineraris a l'entorn d'un dels parcs naturals més importants del país. 
 

El guanyador de la marathon de la Trail Cap de Creus, Eugeni Gil Foto: Josep M. Montaner


Eugeni Gil (La Molina Club d'Esports) i Eli Gordón (Team Segurartic Catalana Occidente) han estat els més ràpids de la cursa reina. El primer ha creuat la meta amb 4:03:11, mentre que Gordón ho ha fet amb 4:51:44. En aquesta, el podi masculí s'ha completat amb Cristofer Clemente (Salomon) i Toti Bes (Esports Nabes Team), que han acabat a pocs minuts del primer, concretament a 4:05:42 i 4:09:05, respectivament. En dones, les primeres posicions no han estat tan debatudes amb la líder, ocupades per Monica Comas (Apòstols de Bacus) i Núria Villegas, (CET Teià), que han arribat amb 5:16:42 i 5:18:03. 
 

Participants a la Trail Cap de Creus Foto: Josep M. Montaner


Per altra banda, la trail ha estat liderada per l'atleta dels Mountain Runners del Berguedà Jan Margarit, que ha fet un temps de 1:54:25, i Oihana Kortazar (Salomon), amb un temps de 2:32:33.

Aquesta prova ha estat la primera de les Missionx3, que continuaran amb la Trail Ulldeter i la Trail Catllaràs.
 

GALERIA DE FOTOS de la Trail Cap de Creus (Josep Maria Montaner)