Obren les inscripcions per l’exhibició d’enginys aquàtics a la Baells

L'ADBerguedà i l'Exploratori de Recursos de la Natura conviden les escoles del Berguedà a participar-hi

Redacció
08 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:52h
Exhibició d'enginys aquàtics a la Baells .
Exhibició d'enginys aquàtics a la Baells . | ADBerguedà
L’Agència de Desenvolupament del Berguedà i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) mitjançant l’Exploratori de Recursos de la Natura han obert les inscripcions perquè els alumnes de primària de les escoles del Berguedà participin a la 3a Baells Water Challenge. Es tracta, segons han informat, de l’exhibició de diferents enginys nàutics per a navegar en aigües dolces, concretament a l’embassament berguedà. 

Amb aquesta, han indicat, es busca potenciar l’interès de l’alumnat per aquesta àrea de coneixement i per aquest territori, aplicant-lo a la concepció i al desenvolupament dels seus projectes. Els treballs es poden elaborar en grups de màxim tres persones i s’hauran de presentar el proper 11 de juny a la presa de la Baells, dins del Festival de La Baells 2017. 

En les passades edicions, ha destacat l’Agència, uns 70 alumnes de cinc escoles del Berguedà van participar en aquesta activitat, amb enginys creatius, tècnics i innovadors. La Baells Water Challenge s’emmarca dins dels premis Tecno Baells, que també inclouen la categoria Baells Propeller Challenge, per a alumnes de primer i segon de Batxillerat i cicles formatius de Grau Superior, i la categoria Baells Sustainable Challenge, destinat a alumnes universitaris i ciutadania en general.