Els vehicles clàssics i l'artesania, protagonistes de la fira de Casserres d'aquest diumenge

El poble acollirà la 36a Trobada de Caramelles

Redacció
05 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:13h

Fira d'artesania de Casserres (arxiu) Foto: Aida Morales


L'artesania, els cotxes antics i d'ocasió, els expositors de comerç i les entitats tornaran a ser protagonistes, aquest diumenge, de la XXII Fira del Comerç i l'Artesania de Casserres i VI Trobada de Cotxes Clàssics. Tot una una tradició al poble, que acull tot tipus de parades, i que recorda, a més, el passat agrícola del municipi, ja que també es podran veure tractors clàssics, en el que serà la VII trobada d'aquest tipus de vehicles. 

Enguany, el temps s'espera positiu, permetent una celebració lluïda, amb implicació del comerç i on s'intentarà atraure bona part del turisme de la comarca, especialment aquell que omple les cases rurals. A més, també hi haurà parades, estands solidaris i atraccions per als més petits. A les 13.00 hores, per altra banda, l'Associació de Comerciants sortejarà un cap de setmana entre els visitants de l'esdeveniment. Serà entre els que hagin comprat en algun dels establiments o estands de la fira durant el matí, a qui s'entregarà una butlleta. 

Durant tot el matí, per altra banda, Casserres també acollirà la 36a Trobada de Caramelles, amb repartiment de coca i xocolata per a tothom i tres sardanes amb la Cobla Principal de Berga a partir de les 9.00 del matí; una cercavila amb tots els grups de caramelles, la Banda de Carnetes i Tambors de Casserres i la Cobla a continuació, i la benvinguda de les autoritats i cantata de grups, a partir de les 11.00. 

El dia anterior, dissabte 13 de maig, per altra banda, l'Ajuntament de Casserres, conjuntament amb l'AMPA de l'Escola Princesa Làscaris, organitzaran la 3a Caminada Nocturna on es convida tothom a participar, amb sortida a les 21.00 hores del pati de l'escola. 
Arxivat a