Anna Alsina s'acomiada com a regidora i demana que no s'utilitzi «barroerament» la seva renúncia

La militant de la CUP s'emociona en els agraïments a l'equip de govern

Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 22:08h
Anna Alsina, regidora sortint al Ple de Berga.
Anna Alsina, regidora sortint al Ple de Berga. | Aida Morales
La regidora de Drets Socials i Salut Pública de l’Ajuntament de Berga, Anna Alsina, s'ha acomiadat aquest dijous al ple municipal, entre paraules entretallades per l'emoció, explicant el pas enrere per motius personals, i agraint a totes les persones que, durant els dos anys en què ha estat regidora, l'han acompanyat. Especialment, ha dit, a l'equip que ha treballat en la seva àrea, així com als companys de govern, de qui ha assegurat que seguirà al costat. 

Acompanyant la carta de renúncia que també va fer pública a través dels mitjans de comunicació, Alsina ha volgut deixar molt clar que no hi ha cap "crisi interna" dins de la CUP, i ha demanat que no s'utilitzi la seva renúncia "per fer un desgast" i que no s'empri "barroerament". Puntualitzant, però, ha destacat que no s'està referint a l'oposició. A més, ha considerat que la dimissió és un gest de responsabilitat i compromís: "Crec que el que seria una irresponsabilitat i una falta de compromís seria quedar-me aquí, sabent que no puc seguir la tasca que estic fent". 

Sobre el seu successor, Ivan Sánchez, ha afirmat que té "les mans esteses" pel que necessiti, i també ha assegurat que seguirà al costat de la CUP, tot i que d'una altra manera. 

Per la seva part, tots els regidors de l'oposició, així com l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, li han agraït l'esforç i el temps dedicat. "La tasca no és gens fàcil, i més quan s'és al govern", ha destacat la republicana Ermínia Altarriba. En aquest sentit, li ha volgut agrair la "fortalesa" en diferents aspectes, entre aquests, la defensa del col·lectiu LGTBI. Així mateix, el regidor d'ICV, Joan Torres, ha afirmat que "ha deixat un llistó alt" en aspectes socials, i li ha agraït "l'empenta i l'entusiasme".
 

CARTA de comiat d'Anna Alsina, com a regidora a l'Ajuntament de Berga

Arxivat a