El grup Sèniors de l'ACEB expliquen la seva trajectòria als alumnes de Batxillerat de Puig-reig

Els encarregats d'exposar els seus coneixements i experiències han estat Ignasi Rafart i Josep Aranda

Xerrada de Sèniors de l'ACEB als alumnes de primer de Batxillerat. | ACEB
per Redacció, 4 de maig de 2017 a les 16:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup Sèniors de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà, format per exdirectius i exepresaris amb una llarga trajectòria professional i de reconegut prestigi a la comarca, ha estat aquest dijous a les aules de l'Institut de Puig-reig, en una sessió on han explicat el món de l'empresa i l'emprenedoria als alumnes de 1r de Batxillerat. Els encarregats d'exposar els seus coneixements i experiències han estat Ignasi Rafart i Josep Aranda, que han destacat els canvis viscuts en l'àmbit laboral, amb termes com la flexibilitat i la capacitat d'adaptació com a qualitats necessàries. 

Així mateix, han posat en valor l'actitud emprenedora, en què és important ser positiu, la voluntat d'aprenentatge constant, l'esforç, la comunicació i l'empatia, així com la gestió del fracàs i dels errors. Per això, han aconsellat als alumnes confiar en ells mateixos, ser actius i buscar oportunitats, tot assumint els riscos, i han explicat que, avui dia, les empreses valoren l'actitud de la persona, el treball en equip i la capacitat resolutiva. 

 

Participació