La caminada solidària del Taller Coloma aplega més d’un centenar de participants

L’activitat tanca l’edició del 2017 de la Primavera Social

Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:35h
La quarta caminada solidària del Taller Coloma va tancar, el passat cap de setmana, el cicle d’activitats programades dins del cicle de la Primavera Social 2017. Va ser amb més de 100 persones, que van sortir a realitzar els dos recorreguts preparats per l’Associació dels Mountain Runners del Berguedà, malgrat el temps inestable. 

Enguany, la Primavera Social s’ha tornat a erigir com una eina de trobada i cohesió de diverses organitzacions d’inclusió i solidaritat del Berguedà. El seu eix temàtic eren els refugiats, sota el lema “Els drets humans no tenen fronteres”. En aquest marc, es van organitzar jornades per a educadors sobre persones refugiades, la xerrada “Casa seva, casa nostra”, l’obra de teatre “Paradís pintat”, la projecció del documental “Just People”, o l’exposició a la Biblioteca Vinyes i Cluet “Aquelles. Bombes sobre Kobane”. 

Malgrat els resultats i la valoració positiva, però, es va haver de suspendre la 8a Fira d’Entitats Socials i de Cooperació a causa de la nevada. En aquest sentit, doncs, es valorarà la possibilitat de recuperar-la de cara l’últim trimestre de l’any, amb un format diferent i adreçat a un públic més definit i de perfil jove. Per altra banda, algunes de les activitats previstes podrien realitzar-se, finalment, per la revetlla de Sant Joan. 
Arxivat a