L'Institut l'Alt Berguedà guanya l'Inter-IES 1r d'ESO d'atletisme del Berguedà

La prova ha aplegat més de 300 atletes de la comarca, que han competit a Manresa

Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:59h
Participants a la final  INTER-IES 1er d'ESO d'atletisme del Berguedà
Participants a la final INTER-IES 1er d'ESO d'atletisme del Berguedà | Club Atlètic Manresa
L'Institut l'Alt Berguedà ha guanyat l'Inter-IES 1r d'ESO que s'ha disputat el matí d'aquest dimecres a l'Estadi Municipal d'Atletisme El Congost, sota l'organització del Club Atlètic Manresa. En aquesta prova hi han participat uns 300 joves atletes de vuit centres educatius de secundària del Berguedà, que han competit durant tot el matí en aquesta jornada final. En conjunt, doncs, l'Institut l'Alt Berguedà ha liderat el rànquing amb 94 punts, seguit per l'Escola Xarxa (amb 82 punts), l'Escola Vedruna de Berga (75 punts), l'Institut Guillem de Berguedà 2 (52 punts), l'Institut Guillem de Berguedà 1 (52 punts), l'Institut de Puig-reig (52 punts), l'IES Pere Fontdevila (51 punts) i l'IES Serra de Noet (45 punts). 

En la jornada d'aquest dimecres, Martí Pujols ha estat el guanyador dels 60 metres tanques, conjuntament amb Clara Coma. Pel que fa als 60 metres llisos, els guanyadors han estat Xavi Massana i Eulàlia Llorens. Pel que fa al salt de llargada, Lluís Gonfaus i Carla Piedra han estat els millors, i en llançament de pesos, Arnau Brea i Laia Díaz han estat els vencedors. Guim Camprubí i Mar Espel han estat els guanyadors dels 500 metres llisos. 
 

Participants a la final INTER-IES 1er d'ESO d'atletisme del Berguedà Foto: Club Atlètic Manresa


Pel que fa a les proves per equips de relleus 4x50 metres, l'escola Vedruna ha guanyat en categoria masculina i l'escola Xarxa, en femenina, mentre que en relleus de 4x200 metres, l'institut Guillem de Berguedà ha estat el millor en categoria masculina, i l'IES Serra de Noet, el guanyador en femenina. 

Amb la disputa d'aquesta final, s'ha tancat l'onzena temporada del programa de promoció de l'atletisme de Club Atlètic Manresa pel que fa als alumnes de primer d'ESO, que s'ha finalitzat amb la participació de més de mil joves atletes d'aquesta franja d'edat, i vint centres educatius de secundaria de Manresa, Bages i Berguedà.