La regidora de la CUP Anna Alsina dimiteix

L'edil afirma que renuncia al càrrec per motius personals | Es preveu que el nou regidor sigui Ivan Sánchez, fins el moment responsable de comunicació de la CUP de Berga

Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:59h
La regidora de la CUP de Berga, Anna Alsina
La regidora de la CUP de Berga, Anna Alsina | Pere Gendrau
La regidora de Drets Socials i Salut Pública de l’Ajuntament de Berga, Anna Alsina, ha presentat la renúncia a la seva acta d'edil. Ho ha fet després de manifestar-ho en una carta i explicar la situació a l’equip de govern, per les dificultats de compaginar la militància amb altres projectes personals, i seguir treballant per l’Esquerra Independentista des d’una altra perspectiva. 

Alsina ha volgut explicar els motius de la seva renúncia a tota la ciutadania a través d'un escrit, en què destaca el suport als companys, la “bona predisposició” de totes les persones amb qui ha hagut de treballar, i on agraeix l’aprenentatge que li ha permès el càrrec, que ocupa des de l’inici de la legislatura, el juny del 2015. Tal com ha informat l’Ajuntament de Berga, la renúncia a l’acta s’ha presentat formalment aquest dimecres al migdia, i es farà efectiva una vegada se’n doni compte al ple ordinari d’aquest dijous. 

Una vegada s’hagi fet, es passarà a dependre de la Junta Electoral, a l’espera que es faci arribar la credencial corresponent per tal que el nou regidor prengui possessió i es pugui fer la redistribució del cartipàs. En aquest cas, es preveu que la persona a substituir Alsina sigui el següent de la llista, Ivan Sánchez, responsable de Comunicació de la CUP de Berga, fins el moment.
 

CARTA de comiat d'Anna Alsina, com a regidora a l'Ajuntament de Berga

Arxivat a