Dos bronzes per a les nedadores de sincronitzada del CN-Berga El Tossalet al Campionat de Catalunya

Núria Armengau conquereix la tercera plaça en nivell 2, mentre que Sheila Garcia també queda tercera en nivell 3

Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:25h
Nedadores de sincronitzada del CN Berga-El Tossalet
Nedadores de sincronitzada del CN Berga-El Tossalet | Tossalet - CN Berga
Les nedadores de l’equip de sincronitzada del CN Berga-El Tossalet han aconseguit uns resultats “excel•lents”, segons el club, al Campionat de Catalunya de figures que s’ha disputat aquest cap de setmana a les piscines de Sant Jordi de Barcelona. Una competició en què s’han assolit dues terceres posicions, en uns campionats molt participants que, en els nivells que les 16 berguedanes competien, també hi participaven unes 300 atletes més. 

En nivell II, en què hi competien 100 nenes, Núria Armengau va conquerir la tercera plaça. Per la seva part, Irune Sánchez va quedar 66a, Queralt Barrios 67a i Marta González 82a. Els resultats també van ser òptims en el nivell III, amb 93 competidores, en què Sheila Garcia va endur-se, també, la medalla de bronze, mentre que Daniela Núñez va finalitzar 50a, Ona Rovira 77a, Berta Lores 78a i Núria Rafart 89a. En nivell I, els resultats també van ser bons, tot i que no es va aconseguir cap podi. En aquest, Aina Molina va conquerir la 8a plaça, Sigrid Pérez 14a, Iona Requena la 19a , Dúnia Mollar va quedar 26a, Tània Gonfaus 35a, Laia Valencia 39a i Leire Fernández 71a.

Segons el club encapçalat per les tècniques Bea Rodríguez i Carme Valencia, cal destacar els resultats globals de l’equip, tenint en compte que al Campionat de Catalunya hi eren presents els millors clubs del país. 
Arxivat a