«Art Major» homenatja el pintor local Jordi Soler Capdevila amb una exposició de les seves obres

Les obres es podran veure fins a mitjans de maig als aparadors de diversos establiments

Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:37h
Obres que s'exposaran durant el mes
Obres que s'exposaran durant el mes | AjBerga.
Les obres de l'artista berguedà Josep Soler Capdevila seran, fins el 16 de maig, les protagonistes del projecte expositiu “Art Major” que des de fa mesos omple els aparadors de diferents botigues buides del carrer major de Berga. Aquest artista, que va morir l’any passat, va destacar per les seves habilitats artístiques en l’àmbit del dibuix, la pintura i les manualitats, malgrat exercir la professió d’electricista fins el moment de la seva jubilació. 

La seva vessant artística la va desenvolupar en l’anonimat i només el seu entorn més proper coneixia la seva producció pictòrica, ja que considerava que no era prou interessant com per difondre-la públicament. Per això, en aquesta edició se l’ha volgut recordar, destacant algunes de les seves obres, que plasmava amb paciència després d’hores davant de petits formats de llenç. 

Amb el projecte "Art Major" es busca fomentar la dinamització i la continuïtat d'un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. Per això, el consistori també insisteix en fer una crida als particulars que disposin de locals buits per tal que els cedeixin, mentre no tinguin una altra utilitat, perquè puguin exposar obres artístiques. Per altra banda, l'exposició també resta oberta a totes les persones que vulguin mostrar les seves obres o treballs, ja sigui fotografia, pintura, escultura o dibuix, entre d'altres.
 

Obres que s'exposaran durant el mes Foto: AjBerga.

Arxivat a