El sol endolceix el segon dia de la Fira de Maig de Berga

L'esdeveniment firal multisectorial situat al passeig de la Indústria de Berga finalitza amb èxit els dos dies | L'economia circular, les activitats infantils, les exhibicions esportives i els Castellers de Berga arrodoneixen el cap de setmana llarg

01 de maig del 2017
Actualitzat el 02 de maig a les 12:51h
Fira de Maig de Berga
Fira de Maig de Berga | Aida Morales
La Fira de Maig  ha canviat de color aquest dilluns, en el segon dia d'aquest esdeveniment a Berga. Malgrat el fred, el sol ha estat protagonista durant bona part del matí, ressaltant una part més optimista d'aquesta activitat multisectorial, enguany centrada en el concepte de l'economia circular, és a dir, un mètode de creixement sostenible de les empreses, a través de la reutilització dels recursos d'una manera més eficient i intel·ligent. 

Diumenge, la pluja i el mal temps van ser alguns dels protagonistes de la fira, i malgrat que el temps va entorpir i aixafar el ànims, el públic va ser recurrent durant gairebé tot el dia, amb l'excepció dels moments de pluja. Això va fer que, segons van explicar a NacióBerguedà els organitzadors de l'esdeveniment, l'Ajuntament de Berga i l'Agència de Desenvoluupament del Berguedà (ADBerguedà), diversa gent s'interessés per aquest concepte, agafant com a exemple empreses de la comarca que ja el porten a terme en el seu dia a dia. 

Aquest dilluns, però, el sol ha convidat a treure-hi el cap, i ha permès portar a terme amb èxit diverses activitats paral·leles, com ara l'actuació dels Castellers de Berga a la plaça Doctor Saló, o bé les exhibicions gimnàstiques o les activitats infantils, que s'han repartit entre la plaça Viladomat i la zona de davant de l'ambulatori. 
 

Activitats infantils durant la Fira de Maig. Foto: Aida Morales


Com és habitual, la fira ha comptat amb diversos blocs, entre els quals els de formació, entitats, jardineria, vehicles d'ocasió i productes d'alimentació i artesania, que s'han allargat fins gairebé l'edifici dels Bombers de Berga, i que han convertit el passeig de la Indústria en un formiguer de gent que visitava estands, parades, s'interessava i comprava. Entre els estands, han destacat tastos, sorteigs, així com també exhibicions.  Un exemple ha estat el cas de l'empresa DroneCAM.cat, que ha fet volar alguns dels aparells.
 

Les exhibicions gimnàstiques de la Fira de Maig aquest dilluns. Foto: Aida Morales


En general, una fira de dos ambients, en què s'ha tornat a buscar la modernitat i la diferència respecte de les anteriors, sobretot pel que fa al disseny dels estands, tal com va explicar el dissenyador Salvador Vinyes, que va remarcar la voluntat de donar una estructura més espaiosa i dinàmica al seu disseny. Segons va explicar el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Berga, la fira ha tingut un cost de 27.000 euros. 
 

GALERIA DE FOTOS de la Fira de Maig de Berga 
 

El recinte firal aquest dilluns 1 de maig a Berga. Foto: Aida Morales

Arxivat a