La berguedana Clàudia Sabata s'imposa al KV de l’Esquella de Pardines

La cursa vertical ha estat marcada pel temps fred i la neu dels últims dies

Redacció
30 d'abril del 2017
Clàudia Sabata, guanyadora de la KV Esquella de Pardines
Clàudia Sabata, guanyadora de la KV Esquella de Pardines | Josep Maria Montaner
La tercera edició del Quilòmetre Vertical de l’Esquella de Pardines s'ha disputat aquest dissabte 29 d'abril, amb victòria d'Oriol Cardona i Clàudia Sabata. Una cursa competitiva, que enguany s'ha celebrat sota una mantell blanc de neu que ha cobert camins i corriols, on s'han disputat 3,4 quilòmetres en 1.000 metres de desnivell positiu a l'entorn de la vall del Segadell (el Ripollès). 

En categoria masculina, Cardona ha estat el més ràpid, amb un temps de 37:55 per arribar al cim. Per sota seu, Pere Rullan s'ha marcat la fita amb 39:16 segons, mentre que el tercer lloc del podi ha estat per a Adrià Duarri, amb 41:47. 
 

El guanyador de la KV Esquella de Pardines, Oriol Cardona Foto: Josep M. Montaner


En fèmines, s'ha imposat la berguedana Clàudia Sabata, amb un temps de 49:29, per sobre de Sílvia Leal, que ha arribat un minut i mig després, i Gisela Carrión, que la seguia de molt a prop, a només dos segons d'aquesta. 

Una cursa animada, marcada per un temps fred i que enguany formava part del campionat Generali Pirineu Vertical, esdevenint la segona prova d'aquest. En total, uns 130 esportistes hi han participat, marcant un bon nivell de competició.
 

GALERIA DE FOTOS de la KV Esquella de Pardines (Josep Maria Montaner)
 

Vertical Esquella de Pardines Foto: Josep M. Montaner