Les comparses de la Patum, en «seriós perill» a causa de les pluges dels últims dies

El regidor d'Urbanisme afirma que el problema es tractarà en breu

29 d'abril del 2017
Actualitzat el 30 d'abril a la 13:42h
Casa de la Patum (arxiu)
Casa de la Patum (arxiu) | ACN.
Les pluges dels darrers dies han posat en "seriós perill" els elements de la comparseria de la Patum, segons ha informat a través d'un comunicat el Patronat d'aquesta festa. Això és arran de l'estat de l'edifici on s'han trobat durant molt de temps, on s'han de realitzar diverses actuacions urgents per arreglar la teulada i acabar amb les goteres i humitats que hi ha. 

De fet, en una reunió anterior del Patronat, ja es va resoldre que la millor solució era realitzar aquesta obra, que costava prop de 16.000 euros, i que consistia en una reparació de la teulada, que encara no tenia data fixada. A tot això, se sumava un problema de tèrmits, que en l'última reunió del Patronat, el regidor d'Urbanisme, Oriol Camps, també ha afirmat que es tractarà en breu. De fet, ha dit, ja s'ha demanat un pressupost amb aquesta finalitat. Actualment, les comparses es troben al soterrani del consistori.

En declaracions a NacióBerguedà, la regidora de Patum, Mònica Garcia, també va lamentar fa mesos que l'edifici on se situa la Casa de la Patum estigués "pitjor" que mai, i va criticar que aquest problema s'arrossegués des de fa temps, amb la inacció de governs anteriors. 
Arxivat a