La presidenta de la Diputació de Barcelona s'interessa per la xarxa d'aigua i el polígon d'Olvan

Mercè Conesa s'entrevista amb l'alcalde d'Olvan, Martí Orriols, i el president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font

per Redacció, 26 d'abril de 2017 a les 18:23 |
La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, amb l'alcalde d'Olvan i el president del Consell Comarcal del Berguedà | Diputació de Barcelona
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha visitat aquest dimecres el municipi d'Olvan, on s'ha entrevistat amb el seu alcalde, Martí Orriols, i amb els diferents membres de l'equip de govern, per tractar aquells aspectes més importants del municipi que compten amb el suport econòmic de l'ens supracomarcal. 

Entre aquests, Conesa ha revisat la interconnexió de la xarxa d'aigua potable entre Cal Rosal i el nucli d'Olvan, per assegurar-ne el subministrament. Per altra banda, i acompanyada també del president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, ha visitat el centre de serveis del polígon comarcal Rocarodona-Olvan, un projecte considerat d'importància pel desenvolupament econòmic del Berguedà, i que resta pendent de finalització. 

 

Participació