Més de 200 alumnes d’escoles de Berga, Gironella, Avià i Cercs participen a la cantata de l’EMMB

Els alumnes interpretaran "El gegant egoista" al Teatre Municipal de Berga

Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat a les 15:15h

Escola Municipal de Música de Berga Foto: Aida Morales


Més de 200 alumnes de primària de les escoles de Berga, Gironella, Avià i Cercs participaran, aquest dijous, en la 4a cantata “El gegant egoista”, impulsada per l’Escola Municipal de Música de Berga (EMMB), per tal de promoure el contacte dels infants amb la música en directe. 

Aquest acte, segons ha informat l’Ajuntament de Berga, forma part del cicle “Música per a la ciutat”, i comptarà amb el suport de la Jove Orquestra Simfònica de l’escola, així com de l’Orquestra Superfilharmònics de l’escola de la Valldan de Berga. A més, el professor de l’Escola de Música, Josep Comellas, ha estat l’encarregat de realitzar els arranjaments musicals, tenint en compte les característiques de cadascun dels grups participants. La narració de l’espectacle musical anirà a càrrec d’Angelina Vilella, membre de l’Agrupació Teatral La Farsa. 

Aquesta cantata serà interpretada en dues sessions. La primera serà a les 10.15 del matí i la segona a les 12.15 del migdia al Teatre Municipal de Berga. Els centres de primària que participen en aquest projecte són l’Escola Santa Eulàlia, l’Escola Sant Joan, l’Escola La Valldan, l’Escola Vedruna i l’Escola Xarxa de Berga, l’Escola Gironella, l’Escola Santa Maria d’Avià i l’Escola Sant Salvador de Cercs. L’entrada per a l’espectacle serà gratuïta.
Arxivat a