Alteracions importants en el trànsit a Berga en motiu de la Fira de Maig

Consulta tots els carrers que estaran tallats a la ciutat durant el cap de setmana

Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:58h

Fira de Maig de Berga Foto: ADBerguedà


La Fira de Maig de Berga, que se celebrarà aquest propers dies 30 d’abril i 1 de maig, comportarà diverses alteracions del trànsit a la ciutat, a causa de l’ampliació de la zona de vianants al passeig de la Indústria. Tal com ja va avançar el regidor de Promoció Econòmica, Francesc Ribera, enguany es prohibirà la circulació i l’estacionament de vehicles des de la plaça Viladomat i a tot el vall fins al passeig Vila de Casserres. 

Les alteracions de trànsit, ha precisat l’Ajuntament, començaran, però, dissabte 29 d’abril, amb el canvi d’ubicació del mercat municipal al final del passeig, és a dir, des de l’ambulatori fins a la plaça Gernika. A més, també es prohibirà l’estacionament de vehicles en aquet tram, tot i que es mantindrà oberta la circulació del carril dret, des de plaça Gernika fins a la rotonda de l’ambulatori. 

Ja de cara a dissabte i diumenge, no es podrà circular ni estacionar a la plaça Viladomat i passeig de la Indústria, així com tampoc a la plaça Cim d’Estela, tot i que sí que es permetrà, de forma excepcional, l’entrada als garatges de l’Hotel Ciutat de Berga. A l’avinguda del Canal Industrial, per altra banda, estarà tallat el trànsit en sentit ascendent i descendent fins a l’encreuament de l’avinguda amb el carrer Gran Via, i tampoc es podrà aparcar, ja que la zona estarà reservada per als vehicles dels expositors de la fira. Al carrer Quim Serra, només es podrà circular en sentit ascendent, des de la rotonda de l’ambulatori fins a la benzinera Pedraforca, i es mantindrà la prohibició d’estacionar en aquesta zona. I ja finalment al carrer Lluís Millet, la circulació de cotxes estarà prohibida des de la cruïlla del carrer Gran Via, i fins al passeig de la Indústria. 

A més, diumenge tampoc es podrà circular a la plaça de Sant Pere i a la plaça Doctor Saló en motiu de l’exhibició de cotxes d’època, de castells i l’audició de sardanes de les 9.00 del matí i fins a les 20.00 hores. Pel que fa a la resta d’alteracions, es portaran a terme de les 7.00 del matí del 30 d’abril a les 21.00 hores de l’1 de maig. 
 

ALTERACIONS del trànsit en motiu de la Fira de Maig de Berga