Gironella treu a concurs el servei de bar, socorristes, taquillers i manteniment de la piscina

El consistori continuarà apostant per l'externalització del servei de socorristes, tot i que enguany el contracte tindrà una vigència de dos anys

Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:48h
Piscina de Gironella
Piscina de Gironella | AjGironella
L'Ajuntament de Gironella ha posat en marxa els concursos i el procés selectiu de personal, per a la concessió dels serveis relacionats amb la piscina municipal. Segons han informat des del consistori, es continuarà apostant per l'externalització del servei de socorristes, tot i que enguany el contracte tindrà una vigència de dos anys, abastant el 2017 i el 2018, des de mitjans del mes de juny. 

Així doncs, s'establirà un contracte administratiu de serveis, mitjançant procediment obert, a l'oferta econòmica més avantatjosa, amb un pressupost màxim de 38.000 euros per temporada de socorrisme. En aquest s'hi pot acollir qualsevol empresari. A més, el contracte del bar tindrà un valor de 2.541 euros i es prorrogarà per l'any vinent sempre que s'hagi prestat el servei amb diligència. Pel que fa als taquillers i al manteniment de la piscina, s'obrirà un procediment de selecció de tres places de taquiller i una de manteniment, en contracte laboral a temps parcial. 

Consulta tots els detalls. 

Arxivat a