Puig-reig destina 48.400 euros a dinamitzar les empreses locals i reduir l’atur

En l’anterior edició, d’octubre a desembre del 2016 es van contractar nou persones a l’atur i es van subvencionar i impulsar set empreses locals

Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:34h

Ajuntament de Puig-reig Foto: Aida Morales.


L’Ajuntament de Puig-reig tornarà a destinar una partida important del pressupost municipal a dinamitzar les empreses locals, així com a reduir l’atur en els col•lectius més vulnerables. Serà en una nova edició de l’Avança empreses, un programa dotat amb 48.407,12 euros, que rep el suport de la Diputació de Barcelona i que subvenciona les empreses locals perquè contractin residents a Puig-reig en situació d’atur. 

Els requisits bàsics per aquest contracte és que aquest sigui, com a mínim, de sis mesos, que la persona contractada sigui de la localitat i que el nou lloc de treball estigui plantejat per cobrir el cinquanta per cent, com a mínim, de la jornada laboral. A partir d’aquesta base, es donen incentius econòmics per a la contractació de perfils vulnerables. 

Enguany, ha informat l’Ajuntament de Puig-reig, la nova edició presenta alguns canvis, com per exemple que el pagament de la subvenció es farà de forma mensual, i no íntegra, com s’havia fet l’any passat. A més, la partida municipal serà 6.713,2 euros més alta que la del 2016. 

En l’anterior edició, d’octubre a desembre del 2016 es van contractar nou persones a l’atur i es van subvencionar i impulsar set empreses locals. Totes les persones contractades van ser dones, i la partida de 41.693,92 euros es va esgotar al desembre. Per explicar els detalls de nova edició, el consistori ha convocat una reunió informativa el proper dijous 4 de maig a les 21.00 hores a la Sala Dr. Llaverias de Puig-reig per tal d’aclarir possibles dubtes i donar el tret de sortida a la nova edició del projecte. 
Arxivat a