El Bisbat de Solsona ofereix una rectoria del Berguedà per a vacances familiars

Cambrils, al Solsonès, i el Santuari de Lourdes de la Nou de Berguedà estan oberts a famílies nombroses

Ramon Estany
20 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:38h
Santuari de Lourdes, a la Nou de Berguedà
Santuari de Lourdes, a la Nou de Berguedà | AjNouBerguedà
El Bisbat de Solsona ja ha posat en marxa, per aquest estiu, un nou projecte anomenat "Vacances per a famílies nombroses". Es tracta d'una iniciativa que consisteix en oferir a famílies de tres o més fills la possibilitat de fer vacances en alguna rectoria prèviament condicionada.

En aquests moments, les dues rectories disponibles són l’hostatgeria del Santuari de Lourdes de la Nou de Berguedà, i el primer pis de la rectoria de Cambrils, a Odèn (el Solsonès). Els dies que s’ofereixen són del 17 de juny al 16 de setembre (una o dues setmanes per a cada família) i els requisits demanats són ser família nombrosa i ser del Bisbat o estar-hi vinculat. El preu serà la voluntat per poder cobrir les despeses.

Segons han explicat a NacióSolsona i NacióBerguedà, la voluntat és anar ampliant l'oferta els propers anys, en funció de la demanda que hi hagi. Des del Bisbat també han volgut remarcar que el preu que paguin les famílies per l'estada és la voluntat i cobreix les despeses mínimes de l'allotjament, aigua, llum i neteja, entre d'altres, i que no cobreix en cap cas les despeses que suposa per a la diòcesi l'adeqüació de les rectories.

Per a més informació, es pot trucar al telèfon 973 48 06 19 o enviar un correu electrònic a [email protected].