L'hospital de Berga repartirà contes per a tots els nens i nenes ingressats durant la Diada de Sant Jordi

El centre se suma al projecte "Cap nen sense conte" impulsat pel professor de secundària i escriptor Toni Argent

Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 20:55h

Hospital Sant Bernabé de Berga. Foto: Aida Morales.


L'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga repartirà contes per a tots els nens i nenes ingressats durant la Diada de Sant Jordi. Serà en el projecte "Cap nen sense conte", impulsat pel professor de secundària i escriptor Toni Argent. En el marc d'aquest, en els últims dos anys ja s'han fet arribar 40.000 exemplars de contes als nens de diferents escoles i hospitals de la demarcació de Barcelona i, enguany, l'objectiu és ampliar l'àmbit d'influència per arribar, també, a les poblacions petites i mitjanes que disposin de servei de pediatria. 

El conte que que s'entregarà durant aquest Sant Jordi és "La llegenda del Drac Dragui", obra de Toni Argent i Núria Ramon. En aquesta història, el Drac Dragui i el cavaller Jordi cooperen per tal de salvar la princesa Elna, ja que el reialme on viu ha estat congelat per l’obra d’una bruixa dolenta.Una història original escrita per Argent i il·lustrada per Ramon, que busca fomentar l’hàbit de la lectura entre els infants, així com la creativitat i la imaginació, amb unes històries plenes de valors en què es parla de temes com la importància d’educar en la diferència, del treball en equip, del valor de l’esforç o superar les pors, entre d'altres. 

Segons ha destacat la Fundació Sant Bernabé, el projecte “Cap nen sense conte” és possible gràcies a les aportacions d’empreses i institucions que han finançat, tant l’edició dels contes, com la seva distribució als centres hospitalaris, escoles i biblioteques.
Arxivat a