El concert d'Elliott Murphy a Berga s'acompanyarà durant la tarda del film «The second act»

El concert serà dissabte 22 d'abril a la discoteca La General, mentre que la pel·lícula documental es projectarà al Teatre Patronat a les 19.00 hores

Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:47h

Elliott Murphy en concert Foto: commons.wikimedia


El pas del conegut músic i compositor de rock Elliot Murphy per Berga aquest proper cap de setmana es viurà de forma intensa dissabte, a través del concert que a la nit oferirà a la discoteca La General, però també de la pel·lícula documental que es projectarà durant la tarda al Teatre Patronat de Berga. 

Aquesta, "The second act of Elliott Murphy", es passarà a les 19.00 hores, amb entrada gratuïta i la intervenció del seu director, Jorge Arenillas. Ja de cara al vespre, a les 22.30 hores, es realitzarà l'esperat concert, després que faci més de cinc anys de la seva última estada a la ciutat. 

En aquest cas, però, el músic novaiorquès resident a París actuarà acompanyat pel seu inseparable guitarra Olivier Durant, presentant l'últim treball d'estudi "Prodigial Son". Un esdeveniment musical que posarà Berga al mapa dels fans de Murphy, en un concert íntim i especial. Les entrades es poden adquirir anticipadament per 15 euros a través d'internet, o bé a la botiga Rock'n'Classics del passeig de la Pau de Berga. 
Arxivat a