VÍDEO La Contracorrent dels Castellers de Berga engega motors

Els de la camisa blau marí plantegen una cursa d'obstacles plena de sorpreses

Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:35h
Imatge d'una edició passada de la Contracorrent.
Imatge d'una edició passada de la Contracorrent. | LV

Els Castellers de Berga tornen a organitzar la seva tradicional cursa d'obstacles La Contracorrent, que enguany arriba a la 4a edició, després que el 2014 nasqués a Cal Rosal com una manera de fer augmentar la colla i d'oferir una activitat lúdica, esportiva i divertida als seus membres, fora de dels hàbits habituals de l'assaig casteller. 

Aquest any, segons han informat, la cursa es farà el 27 de maig i tindrà un recorregut urbà per Berga, que començarà a les 17.00 hores a la plaça de Sant Pere. Lluny de competitivitats, el to de la Contracorrent serà totalment festiu, convidant els participants a fer-la disfressats. Quan s'acabi, però, també s'oferirà un sopar amb pantalla gegant per veure la final de la Copa del Rei, i i hi haurà festa amb els PD Nanfu i Salas Xic, concert de Dos Pardalets (Carles Belda i Marc Serrats) i el PD Urrixic, que tancarà la festa al Cine Catalunya.

Les inscripcions de la Contracorrent obren el 20 d'abril i, segons han explicat els Castellers, apuntar-se abans "té premi".