Les cues quilomètriques es repeteixen el Dilluns de Pasqua

Aquest migdia hi ha una desena de vies afectades i destaca l'AP-7, amb més de 30 quilòmetres de congestió en diversos trams

Redacció
17 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:10h
Les cues quilomètriques de l'operació retorn de Setmana Santa es repeteixen avui coincidint amb el Dilluns de Pasqua. Aquest migdia hi ha una quinzena de vies afectades que sumen més de 75 quilòmetres amb retencions o trànsit lent. Destaca l'AP-7, tant a les comarques gironines com a les tarragonines, amb més de 35 quilòmetres de congestió en diversos trams. També hi ha retencions a les vies per tornar de Pirineu (C-14, C-16 i C-17) així com la C-31 i la C-65 a la Costa Brava i la N-340 a la Costa Daurada.

Entre ahir i avui es preveu que uns 620.000 vehicles retornin a Barcelona i la seva l'àrea d'influència, segons informa el Servei Català de Trànsit. Amb l'objectiu de reduir les congestions i millorar al màxim la circulació als eixos que registraran més volum de circulació, s'han establert mesures especials d'ordenació i regulació en diversos eixos viaris.  Fins a les 13 hores d'aquest Dilluns de Pasqua ja han tornat 386.500 vehicles (62,3% dels 620.000 previstos) a l'àrea metropolitana de Barcelona.

El SCT demana als conductors que extremin la prudència i no abaixin la guàrdia al volant, tant en viatges llargs per vies principals com en trajectes curts en vies conegudes. Cal tenir present que els desplaçaments locals poden ser tant o més perillosos que els moviments de llarg recorregut.

Consulta l'estat del trànsit en directe a NacióDigital