Els Mossos faran xerrades amb consells de seguretat a Gironella i les seves colònies

El cos policial català organitza un cicle de conferències amb diversos col·lectius i associacions de veïns de Gironella

Redacció
16 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:27h
Els Mossos d'Esquadra, de la mà de l'Ajuntament de Gironella, han programat tot un seguit de xerrades sobre seguretat en diferents espais de la vila i colònies. Aquestes es realitzaran durant la setmana que ve, amb la voluntat que els gironellencs puguin conèixer petites accions per millorar la seguretat en el seu dia a dia.

D'aquesta manera, segons el consistori, els consells no només arriben a diversos punts del terme municipal, sinó que també s'aconsegueix que el missatge es dispersi per diversos col·lectius, com ara la gent gran o els comerciants. A cadascun d'aquests se'ls explicarà com poden protegir millor els seus habitatges i comerços, amb el suport dels vigilants municipals. 

Les xerrades són una iniciativa de la regidoria de Seguretat Ciutadana i han estat consensuades amb les associacions de veïns. El responsable de la regidoria, Josep Maria Castellà, considera que són un "pas important” per “posar damunt la taula petites millores" que es poden portar a terme amb facilitat, així com perquè els veïns puguin "resoldre qualsevol dubte" sobre la seguretat. 

Les xerrades seran 18 d'abril a les 11.00 al local de l'associació de veïns de Cap del  Pla, a les 17.00 hores a La Llar, a les 18.30 al local de l'associació de veïns de Viladomiu Vell, i a les 20.00 al local dels veïns de la Font del Torracs. Ja de cara al 20 d'abril, aquestes es faran al local de l'associació de veïns de Viladomiu Nou a les 18.00 hores, i al local de Sant Tomàs a les 20.30 hores. Finalment, el 21 d'abril es faran a les 11.00 del matí al local dels veïns de Cal Bassacs. 
Arxivat a