Un cotxe envesteix la tanca que restringia l'accés a la Ruta Verda, entre Cal Rosal i Pedret

La barrera ha quedat trencada per diverses parts | El Consell Comarcal ja ha informat que arreglarà els desperfectes

Redacció
13 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:50h
Tanca d'accés a la Ruta Verda del Llobregat trencada
Tanca d'accés a la Ruta Verda del Llobregat trencada | Cedida
La tanca de fusta que limita l'accés dels vehicles a la Ruta Verda del Llobregat, en el tram que va des de Cal Rosal fins a Pedret, ha aparegut trencada aquest dijous al matí, segons han informat fonts del Consell Comarcal del Berguedà. Tal com han precisat, els fets han tingut lloc la nit de dimecres a dijous, i sembla que un cotxe ha envestit la tanca que limitava l'accés als cotxes no autoritzats, que ha quedat trencada per diverses parts. Davant d'aquest fet, el Consell ja ha afirmat que arreglarà els desperfectes i tornarà a col·locar la tanca.

Aquest element formava part, tal com ja va avançar aquest diari, d'una de les mesures implementades per tal de restringir el trànsit entre Pedret i Cal Rosal, en un tram on s'havia detectat un alt volum de cotxes i motos. Aquesta decisió, però, va causar polèmica en un primer terme, ja que no va agradar a la Societat de Pescadors de Pedret, amb qui finalment es va arribar a un acord perquè poguessin circular per aquest tram si disposaven de les claus per obrir la tanca. Així, els pescadors que ho volguessin, només haurien de demanar una de les claus que hi havia en tres punts de recollida.

La millora d'aquest tram de la Ruta Verda, que va des del pantà de La Baells fins l'Ametlla de Merola, a Puig-reig, va suposar una inversió total de 467.000 euros. 
 

Restringeixen el trànsit de la Ruta Verda entre Pedret i Cal Rosal perquè no sigui una «via de ral·lis»

La tanca que restringia l'accés a la Ruta Verda, trencada. Foto: Cedida

 

La tanca que restringia l'accés a la Ruta Verda, trencada. Foto: Cedida