Les «bones maneres» de Marc Giró es presenten en forma de llibre a Berga aquest dijous

El nou llibre es presentarà dijous al Pavelló de Suècia amb la intervenció de l'editor, Jaume Huch

Redacció
12 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:44h

Part de la portada del nou llibre de Marc Giró


Com podria ser una vida basada en bones maneres? El periodista Marc Giró ho desgranarà, el proper dijous a Berga, en la presentació del seu nou llibre "Manual de bones maneres; com sobreviure en societat al s. XXI", que es farà al Pavelló de Suècia a les 18.30 hores, amb la intervenció de Jaume Huch.

Un volum editat per Edicions de l'Albí, amb pròleg de Xavi Coral i Helena Garcia Melero, on s'apleguen alguns consells sobre elegància, per fer, d'aquesta, un vehicle per exterioritzar la pròpia manera de ser i per relacionar-se amb l'entorn. Un manual, segons afirmen, "imprescindible" per introduir l'elegància a la vida quotidiana, ja sigui amb veïns, parella o família. De fet, indiquen, aquest concepte es pot aplicar en situacions tan habituals com passejar el gos pels Pirineus, anar a teràpia o posar-se malalt. Fins i tot, desgrana el llibre, menjar peus de porc amb elegància o ous ferrats sense ser barroer. 

En l'àmbit polític, prossegueix, també es pot ser elegant. Es pot ser independentista amb elegància, així com governar elegantment. Tot un seguit d'interrogants d'ahir i d'avui, en què Giró explica diverses maneres de donar la volta a la situació. 

Giró, llicenciat en Història de l'Art, és editor de moda de la revista Marie Claire i col·labora des de fa anys en diversos mitjans de comunicació. entre ells, participa al programa Divendres de TV3, i a Hoy por Hoy de la Cadena Ser. També va col·laborar amb Andreu Buenafuente al programa En el aire, a la Sexta.