Obren el termini per votar el cartell anunciador de la Patum

Els cinc finalistes s'exposaran a l'Oficina de Turisme

Redacció
08 d'abril del 2017
Actualitzat el 11 d'abril a les 12:54h
Cartells finalistes
Cartells finalistes
La Patum ja té els cinc cartells finalistes per anunciar la festa d'enguany. Segons ha informat l'Ajuntament de Bega, aquest proper diumenge s'obrirà el termini per començar a votar-los, que s'allargarà fins el 23 d'abril. Els cinc seleccionats els ha escollit un jurat qualificat, de les 39 propostes presentades aquest any. "Dona'm la mà", "Fem-ho fàcil", "Mà gegant", "Diàleg" i "Pa-tum", doncs, han estat els cartells que se sotmetran a votació popular.

Com és habitual, les votacions es faran presencialment, però caldrà identificar-se prèviament mostrant el DNI, ja que només s’acceptarà un vot per persona. El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 28 de maig, després del ple extraordinari de l’Ascensió on es decideix dur a terme la celebració de La Patum. L’autor del cartell que obtingui més vots rebrà un premi de 500€, mentre que l’accèssit s’emportarà 100€. 

Per altra banda, també es poden efectuar les votacions per a triar el cartell anunciador de La Patum Infantil. En aquest cas, el certamen ha comptat amb la participació dels alumnes de primària de les escoles de Berga dividits en tres categories diferents; alumnes de cicle inicial, de cicle mitjà i de cicle superior. Cada escola ha presentat un màxim de cinc treballs de cada grup del centre. Posteriorment, el jurat s’ha encarregat de seleccionar els cartells premiats, escollint un primer, segon, tercer premi i accèssit de cada categoria. Del primer i segon premi de cada categoria en sortirà el cartell anunciador, que serà escollit a través dels vots emesos a l’Oficina de Turisme de Berga. 

El Jurat Qualificador d’aquest any ha estat format per Mònica Garcia Llorens, regidora de Patum a l’Ajuntament de Berga; Albert Escánez Manubens, dissenyador gràfic, fotògraf artístic i guanyador del Concurs de Cartells de La Patum de les edicions del 2014 i del 2016; Marina Manzano Cererols, il•lustradora i vinculada a l’àmbit del disseny gràfic i el disseny web; Àngel Sánchez Anglès; patumaire i professor de plàstica i pintura; Nèlida Fornell Pérez, llibretera de professió i titulada en Disseny gràfic i Il•lustració a l’Escola Massana; Judith Lucas Clotet, llicenciada en Història, professora d’Història de l’Art a l’Institut Guillem de Berguedà, membre de l’AFTDAO i col•laboradora en projectes de fotografia i imatge i integrant de la comparsa dels Nans Nous; Marta Parera Torner, llicenciada en Belles Arts, professora de pintura i dibuix en diferents àmbits d’estudis reglats i no reglats i membre de l’Agrupació de Productors de La Patum.
 

Diàleg

 

Dona'm la mà

 

Fem-ho fàcil

 

Mà gegant

 

Pa-tum

Arxivat a