El refugi Lluís Estasen de Saldes millora les seves instal·lacions

La instal·lació als peus del Pedraforca remodela les dutxes i els lavabos

per Redacció , 9 d'abril de 2017 a les 20:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Refugi Lluís Estasen de Saldes ha millorat de forma substancial les seves instal·lacions, després de tot un seguit d'obres a les dutxes i als lavabos. A causa d'aquestes, ha recordat la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha estat tancat durant uns dies, aprofitant per remodelar la cuina i col·locar una campana extractora d'acer inoxidable. A més, també s'ha reformat l'espai on s'ubica la recepció i l'espai per a la cuina lliure. 

Aquest refugi va ser inaugurat el 1949 i es va ampliar el 1977. Al seu interior hi ha dues grans habitacions situades a la primera planta, amb una capacitat de 81 places. Es tracta d'un punt de pas per pujar al Pedraforca, i una de les instal·lacions més populars de la travessa Cavalls del Vent.

 

Participació