CDC demana a la CUP que es plantegi col·locar càmeres a l'entorn de la General

Francesc Ribera assegura que la Policia Local i els Mossos d'Esquadra realitzen rondes per la zona cada 30 minuts

06 d'abril del 2017
Actualitzat a les 21:47h
Pancartes a l'entorn de la General, on els veïns demanen poder descansar.
Pancartes a l'entorn de la General, on els veïns demanen poder descansar. | Aida Morales
El grup municipal de CDC ha demanat explicacions a l'equip de govern sobre les crítiques que estan fent els veïns a la Policia Local, sobre el fet que els agents no col·laboren per solucionar els problemes de soroll que hi ha a l'entorn de la discoteca La General els divendres i dissabte a la nit. En aquest punt, el convergent Ramon Minoves ha posat sobre la taula les crítiques dels veïns, i ha demanat al regidor de Governació, Francesc Ribera, que repensi la possibilitat de posar càmeres als carrers adjacents a la discoteca. 

Sobre això, Ribera ha afirmat que és un tema que s'estudiarà i es parlarà amb la Policia Local, tot i que de cara a la setmana que ve, ha anunciat, té previst realitzar una nova reunió amb els cossos de seguretat en aquest sentit. No obstant això, ha explicat, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra tenen el compromís de realitzar rondes de vigilància cada 30 minuts, per tal de dispersar els grups de persones que es queden parlant al carrer a l'entorn de la discoteca. Teòricament, ha indicat, paren el cotxe durant 5 minuts a la zona.

"I això es compleix?", ha preguntat Minoves, al que el regidor cupaire ha sentenciat: "Jo, els dies que hi he anat, ho he vist, i si a mi em diuen que sí, m'ho he de creure". 

Precisament aquesta setmana, els veïns, conjuntament amb la discoteca La General, van presentar una última instància demanant una major actuació per part de la Policia, amb tot un seguit de propostes al respecte, que vetllin pel civisme i el descans dels veïns. 

Per la seva part, el republicà Jordi Pujals ha demanat que es "cobreixin les places" de Policia Local per millorar el servei. 
Arxivat a