Presenten el documental «Vides», un recull de memòries d'avis de la Residència Sant Bernabé

L'acte serà diumenge a les 18.00 hores al Pavelló de Suècia

Redacció
05 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:06h

Foto del cartell del documental Vides


El Pavelló de Suècia acollirà, el proper diumenge 9 d'abril a les 18.00 hores, la presentació del documental "Vides", un recull de memòries de 10 avis i àvies de la Residència Sant Bernabé de Berga, que expliquen la seva experiència vital i els canvis viscuts a la ciutat, al llarg del darrer segle. 

Aquest projecte, segons han precisat, és fruit del treball portat a terme entre la Residència, el Casal de la Gent Gran de Berga i l'Agrupament Escolta, i parteix de les entrevistes realitzades a 10 persones grans que ofereixen un valuós relat de memòria col·lectiva sobre la vida, les vivències de la guerra, la postguerra, la vida social i l'oci, durant la seva joventut. Amb totes aquestes idees, els ciutadans es poden fer una idea dels canvis que ha patit la ciutat de Berga, així com el conjunt de la comarca al llarg del segle XX. 

El documental, han indicat, té una durada de 30 minuts. En l'acte hi seran presents els protagonistes, els responsables de portar-lo a terme, autoritats locals, i també hi haurà música en directe a càrrec del grup We are us.