Els comerciants de Berga recuperen dissabte les activitats previstes durant la campanya «comerç i ciutat = vida»

Els tres eixos comercials de Berga van anul·lar part de les activitats del cap de setmana a causa de la nevada

06 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:02h
Un dels aparadors participants en la campanya
Un dels aparadors participants en la campanya
Els comerciants de Berga han decidit recuperar, dues setmanes després, les activitats preparades dins de la jornada organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), on s'intentava mostrar com seria una ciutat sense comerç. En aquest marc, es va programar la campanya "comerç i ciutat = vida", en què les botigues dels tres eixos comercials van vestir de negre els seus aparadors per, hores més tard, donar una visió totalment diferent. 

Les males condicions meteorològiques del cap de setmana, però, van truncar els plans dels botiguers, i quan Berga es va despertar sota una fina capa de neu, es va decidir anul·lar bona part dels actes. Dues setmanes després, però, la Unió de Botiguers de la capital del Berguedà ha volgut recuperar el sentiment de màgia i color, i tornarà a reprendre la campanya, fent reflexionar la ciutadania sobre la importància del comerç local. 

Entre les activitats programades hi haurà una passejada per a al reflexió i circ de jocs durant dissabte al matí, i una ciutat totalment diferent, hores després. Tres espectacles recorreran tots els carrers i places dels centres comercials de la ciutat, omplint-los de festa, música, colors i, sobretot, diversió, han explicat, amb "El Petit Lilo", les Fotografiers i els Moon Lighters, entre d'altres. 


Arxivat a