Una dotzena de pintors del grup «Verdaguer 7» omplen d'art el carrer major de Berga

Les obres es podran veure durant tot el mes d'abril als aparadors de diversos establiments

Redacció
05 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:00h
Una dotzena de pintors del grup “Verdaguer 7” ompliran d’art el carrer major de Berga, en la nova exposició de la mostra “Art Major”. Aquesta es podrà veure del 5 al 25 d’abril, amb l’objectiu de dinamitzar i donar continuïtat a un dels eixos comercials més emblemàtics de Berga. 

En aquest cas, l’exposició del mes d’abril consta d’una sèrie d’obres realitzades per alguns dels pintors que conformen el grup, amb obres realitzades emprant diferents tècniques pictòriques, com per exemple el pastel o la pintura acrílica sobre tela o fusta. Els artistes que participen en aquesta mostra són Amàlia Vila, Carme Santacreu, Pep Palleco, Teia, Puigbusquets, Pep Baraut, Jaume Cardona, Mercè Freixa, Joana Adrubau, Eva Garcia, Jordi Alberich i Joan Ferrer. 

“Verdaguer 7” és un grup que va néixer a Berga durant els anys 80 per a fomentar l’aprenentatge i la difusió de les arts plàstiques i, en especial, de la pintura.  L’artista berguedà, Joan Ferrer, va impulsar la creació de l’entitat com a forma de divulgació de l’art.  

Amb el projecte "Art Major" es busca fomentar la dinamització i la continuïtat d'un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. Per això, el consistori també insisteix en fer una crida als particulars que disposin de locals buits per tal que els cedeixin, mentre no tinguin una altra utilitat, perquè puguin exposar obres artístiques. Per altra banda, l'exposició també resta oberta a totes les persones que vulguin mostrar les seves obres o treballs, ja sigui fotografia, pintura, escultura o dibuix, entre d'altres.
 
Arxivat a