Els joves de Gironella que vulguin llogar un habitatge tindran una ajuda de 150 euros

El consistori pretén atraure jovent nou al poble i fomentar l'emancipació | Les ajudes les podran demanar persones de fins a 35 anys

Redacció
05 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:01h
Gironella
Gironella | AjGironella
Els joves de Gironella que vulguin llogar un habitatge al terme municipal tindran una subvenció de fins a 150 euros, segons ha informat l'Ajuntament. Així ho ha indicat la Regidoria de Joventut, que ha obert el termini per sol·licitar aquesta ajuda, que pretén fomentar l'emancipació dels més joves de la vila, així com incentivar l'arribada de nous habitants a la vila. 

Aquestes ajudes tenen un import de 100 euros al mes durant un període màxim de sis mesos. No obstant això, poden arribar fins als 150 euros, si el lloguer és al nucli històric. Amb això, han indicat, també es busca dinamitzar la zona, on ja s'apliquen altres mesures, com ara bonificacions en llicències d'obres i ajudes a nous establiments comercials i activitats. 

Els interessats en sol·licitar els ajuts ho poden fer a l'Ajuntament de Gironella de dilluns a divendres en horari d'oficina abans del 20 d'abril, fins que s'esgoti la partida pressupostària. Els habitants que se'n vulguin beneficiar hauran de tenir més de 18 anys i fins a 35, i signar el contracte de lloguer a partir de l'1 de juliol. 
 

Consulta les línies de subvencions a l'habitatge 

Arxivat a