Els joves de Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya entrenen al Berguedà

Els participants del centre realitzen una sessió de cohaching esportiu

Redacció
04 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:20h
Joves del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya
Joves del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya | FEEC
Els joves integrants del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC) van realitzar, el cap de setmana del 18 i 19 de març, la segona activitat de la temporada. Ho van fer a Guardiola de Berguedà i Gósol, on van portar a terme una sessió de coaching esportiu amb el corredor Pol Rodríguez. Segons ha informat la FEEC, aquesta sessió va ser "molt profitosa" per als joves, que van començar un procés de desenvolupament propi per optimitzar el seu rendiment. 

Per altra banda, durant el cap de setmana també van realitzar una sortida a la muntanya, amb altres esportistes que van fer les proves d'accés al centre, però que finalment no van ser seleccionats. En aquest punt, es valora "molt positivament" la participació d'aquests esportistes, a qui es va fer seguiment i es motivarà per continuar realitzant exercici a la muntanya. 

Els joves que van assistir a l'activitat va ser Aleix Solé (Obrint Traça Club Esportiu), Clara Duran (Club Excursionista Madteam), Jana Aguilar (Club Excursionista Calldetenes), Josep Morales (Associació Esportiva Matxacuca), Laia Aguilar (Club Excursionista Calldetenes), Laia Gonfaus (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Maria Beringues (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Martí Nogué (Unió Excursionista Vic), Montserrat Moya (Centre Excursionista Esquirol), Sebastià Feliu (Associació Esportiva Pallars).

En aquesta activitat, a més, també van ser convocats els exmembres del Centre, Jan Margarit i Marc Traserra, com a exemple de creixement esportiu i persona. Els dos van explicar i compartir coneixements i experiències amb els joves atletes.