L'Ajuntament de Gironella assumeix el 75% del cost del transport escolar als alumnes de nuclis dispersos o colònies

Les sol·licituds es poden presentar fins el 30 d'abril

Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:15h

Ajuntament de Gironella Foto: AjGironella.


L'Ajuntament de Gironella ha obert, un any més, la convocatòria per a la concessió d'ajuts individuals per al transport escolar no obligatori. D'aquesta manera, el consistori assumeix el 75% del cost d'aquest transport, per a les persones que estiguin empadronades a Gironella però que resideixin en nuclis dispersos o colònies del municipi i estudiïn en centre públics o concertats de la vila, de manera complementària al Consell Comarcal del Berguedà. 

Aquests ajuts, han informat, són de caràcter individual i cobreixen el desplaçament de l'alumnat des de P3, fins a 4t d'ESO. La finalitat és mantenir la gratuïtat d'aquest transport a les famílies de Gironella, tal com es porta fent des del curs 2012-2013, quan el cost va augmentar dels 55 euros als 264 euros. En aquell moment, l’Ajuntament va passar a subvencionar-ne el 75% per tal d’evitar el sobrecost d’aquesta despesa en mobilitat.

El termini per a sol·licitar aquestes ajudes finalitza el dia 30 d’abril i el tràmit cal fer-lo a les oficines municipals de Gironella.
Arxivat a